Principi rada i poverljivost u raduJedno od osnovnih principa našeg rada je poverljivost. Ovo znači da su razgovori između klijenta i psihoterapeuta u potpunosti poverljivi.

U situacijama kada postoji potreba da se u svrhu savetovanja konsultujemo sa drugim profesionalcima (na primer psihijatrom, drugim psihologom ili defektologom) identitet klijenta se čuva i ne otkriva. Informacije sa seansi uz znanje klijenta ćemo podeliti samo u situaciji kada je ozbiljno ugrožena bezbednost klijenta ili neke osobe u okruženju klijenta, ili u situaciji kada to sud zahteva od nas.

Pored poverljivosti, osnovna načela našeg rada su profesionalnost, prihvatanje klijenata, posvećenost njegovoj dobrobiti i odnos međusobnog uvažavanja. Profesionalnost podrazumeva odgovornost, stručnost, pružanje tačnih informacija i etička načela.

Za uspešnost procesa savetovanja i psihoterapije odgovorni su i klijent i psihoterapeut. Uspeh zavisi najviše od njihove međusobne saradnje, prisutnosti i motivisanosti da se napravi promena.

Seansu je neophodno zakazati. Klijente možemo primiti samo u unapred zakazanim terminima.
Kod otkazivanja seanse, neophodno je da nas o tome obavestite bar 24 sata pre zakazanog termina.

Seansu možete zakazati na 066/285-066